PC&Consoles

Darksiders 3 a fost zărit

De când Nordic Games a pus mâna pe seria Darksiders de la cadavrul companiei THQ, tot a existat speranța că va fi anunțată o continuare. Anunțul tot nu a venit, dar un leak destul de mare confirmă existența lui Darksiders 3.

Informația vine de la Amazon, care a publicat înainte de termen informații și imagini din joc. Darksiders 3 va fi lansat pentru PC, PS4 și Xbox One pe parcursul anului 2018, fiind realizat de studioul Gunfire Games. Numele probabil nu vă spune prea multe, din moment ce este înființat recent de foști membri ai Vigil Games, creatorii lui Darksiders.

În acest joc vei lua rolul unui alt membru al grupului cunoscut ca „cei patru călăreți ai apocalipsei”. De data aceasta în centrul atenției va fi Fury, care în loc de săbii imense și coase va folosi magie și un bici pentru a lupta împotriva răului. Misiunea sa va fi cea de-a învinge cele șapte păcate primordiale, restaurând astfel echilibrul și probabil venind apoi în ajutorul lui War, după cum tot indica finalul primului Darksiders.

Pe parcursul jocului veți colecta diverse puteri și forme noi pe care Fury le va putea lua, explorând pe parcurs o lume deschisă cu o tentă post-apocaliptică, ce se întinde de la porțile raiului până în iad.

Nordic Games, numit acum THQ Nordic, nu a făcut încă o declarație oficială. Anunțul jocului pare a fi totuși iminent, iar cu un E3 la doar o lună distanță, am putea vedea și ceva gameplay din Darksiders 3 în curând.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button