GamingPC&ConsolesTech&IT

Darkest Dungeons 2 a fost anunțat

Dacă vă plac simulatoarele de moarte perpetuă, atunci probabil sunteți un fan al lui Darkest Dungeons. Jocul s-a bucurat de ceva succes, așa că o continuare este acum pe drum.

Jocul nu se numește Darkerest Dungeons, pentru că asta nu ar avea sens, ci Darkest Dungeons 2. Red Hook Studios a dezvăluit că a început deja dezvoltarea jocului, dar nu a dat prea multe informații despre ce chiar va aduce. Au fost date până acum doar câteva mici indicii.

Spre exemplu, povestea și tematica generală se vor lega mai mult de apocalipsa la care se tot face aluzie în primul joc. Darkest Dungeons 2 este descris ca fiind propria sa experiență, cu o identitate proprie. Nu va fi pur și simplu primul joc, din nou. Totuși, componenta de lupte va reveni, dar într-o formă îmbunătățită, iar ce faceți atunci când nu explorați/muriți prin catacombe sau vă luptați va lua o formă diferită.

Nu este clar când va fi lansat Darkest Dungeons 2, dar va fi disponibil probabil prin Early Access. Jocul va fi dezvoltat într-un ritm ceva mai lent ca primul, din moment ce acela a fost făcut de 5 oameni foarte obosiți la final. Acum studioul este ceva mai mare și are o situație financiară ceva mai bună, așa că nu va fi la fel de mult stres pentru terminarea sa.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button