GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dark Souls Remastered va fi mai ieftin pentru unii

Ori de câte ori este anunțată o nouă ediție remasterizată a unui joc, unii oameni se înveselesc în timp ce alții sunt furioși. Cei care nu sunt tocmai entuziasmați sunt adesea cei care au cumpărat jocul în forma sa inițială și nu sunt mulțumiți de perspectiva de a plăti prețul complet pentru upgrade. Dar când vine vorba de Dark Souls Remastered pentru PC, protestele nu ar trebui să fie chiar atât de mari.

Acest lucru se datorează faptului că From Software a anunțat oficial că proprietarii jocului PC Dark Souls: Prepare to Die Edition vor primi o reducere de 50% la upgrade-ul pentru Dark Souls Remastered, când acesta va fi lansat în luna mai. Din păcate, proprietarii versiunii inițiale a lui Dark Souls nu vor avea același noroc.

Pe PC, trecerea de la versiunea curentă la cea Remastered va dura câteva săptămâni. Pe 8 mai, Dark Souls: Prepare to Die Edition va fi eliminat de pe Steam. Dacă l-ați cumpărat deja, rămâne al vostru în continuare și îl veți putea redescărca și juca, dar nimeni nu îl va mai putea cumpăra după acea dată. Apoi, pe 25 mai, Dark Souls Remastered va fi lansat pe Steam, precum și pe PS4 și Xbox One.

Versiunea remasterizată are aceleași personaje, ambient și gameplay provocator, dar include o serie de upgrade-uri, inclusiv o grafică mai bună și alte modificări de îmbunătățire a calității. Veți putea, de asemenea, să jucați online cu șase persoane, în loc de limita anterioară de patru.

Dark Souls Remastered va fi lansat și pe Nintendo Switch, dar nu în mai. În timp ce portarea pentru Switch a fost inițial gândită să fie lansată în aceeași zi ca celelalte versiuni, From Software a amânat-o până la vară.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Dark Souls Remastered va fi mai ieftin pentru unii | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button