GamingPC&ConsolesTech&IT

Dark Souls Remastered a fost anunțat

Știți ce îi lipsea lui Dark Souls? O variantă pentru o platformă mobilă care poate fi azvârlită într-un perete atunci când detecția coliziunilor ține cu ursul.

Dar tocmai asta veți primi, pentru că Dark Souls Remastered a fost anunțat, și va sosi pe Nintendo Switch. Ce fel de îmbunătățiri poate să includă jocul? Pe Switch va avea texturi de rezoluție mai bună ca varianta originală și un sistem de iluminare nou. Dar aceasta nu este singura platformă pentru care va fi disponibilă varianta remasterizată. Pentru PC, PS4 Pro și Xbox One jocul va funcționa la o rezoluție (dinamică) de 4K la 60 de cadre pe secundă.

Jocul va fi disponibil din ziua de 25 mai pentru cei care vor să își retrăiască zilele în care înjurau fizica anapoda a jocului care cumva n-a evoluat de la Severance The Blade of Darkness deși a trecut un deceniu de atunci. Rămâne însă o întrebare importantă. Va reuși de această dată From Software să divineze secretele controlului pe PC? Echipa lor de cercetători au izbutit să descopere formula secretă pentru a implementa control de mouse coerent într-un gen ce funcționează de câteva decenii fără cusur pe PC cu un mouse? Doar timpul poate spune.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button