PC&Consoles

Dark Souls este gratuit

Ca parte din decernarea premiilor Golden Joystick, aveti acum ocazia sa primit gratuit un exemplar gratuit al celebrului joc Dark Souls Prepare To Die Edition, in varianta de PC.

Promotia este disponibila pana pe 31 martie, si presupune sa va inregistrati cu un cont de e-mail si Steam ID-ul vostru, acel numar lung de cifre care apare in coada URL-ului de la profilul vostru de steam.

Nu vor fi tocmai coduri nelimitate, Bandai Namco oferind un numar finit de key-uri pentru aceasta promotie. Nici nu veti primi codul instantaneu, ci abia saptamana viitoare, din cauza volumului mare de cereri, si a necesitatii de-a verifica ca nu sunteti cumva pur si simplu in individ care revendica 100 de coduri pentru ca apoi sa le vanda pe diverse site-uri.

De asemenea, daca intentionati sa il jucati, este recomandabil sa descarcati mai intai de toate DSFix, modificarea facuta de Durante care repara o parte din problemele pe care le are portarea foarte primitiva a jocului pe PC.

[Golden Joystick]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Spuneti ca promotia se va termina pe 31 Martie, dar pe siteul celor de la Golden Joystick scrie ca deja s-a terminat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button