MORE

Strategy guide-ul pentru Dark Souls 3 chiar merita achizitionat

In general, un strategy guide este acel lucru pe care nu il achizitionezi cand plasezi comanda online. Poate un collector edition sau un limited edition, dar in mod clar nu un strategy guide pentru Dark Souls 3. Impresie care s-ar putea schimba daca arunci o privire peste twitter-ul oficial Dark Souls, care tocmai a anuntat un astfel de ghid, cu mentiunea ca pachet-ul contine si cateva surprize.

Astazi, canalul oficial de twitter al Dark Souls a publicat un Deluxe Strategy Guide Bundle pentru Dark Souls 3 care include un Estus Flask real.

Pachetul de 130$ disponibil pe Amazon include un ghid de strategie hardcover de 320 de pagini, impreuna cu cele 192 de pagini ale jurnalului semnului intunecat (Darksign). Un semn de carte de 8 inch din metal dupa arma Wolf Knight’s Greatsword este deasemenea inclusa si ofera inca o privire la arsenalul jocului.

Listarea oficiala de pe PrimaGames a pachetului descrie  semnul de carte ca fiind stilizat dupa descrierea armei, „Greatsword of a knight tainted by the Dark of the Abyss,” ce face referinta la DLC-ul Artorias of the Abyss al jocului Dark Souls original.

Bineinteles, adevarata bunatate aici este Estus Flask-ul, o replica „din rasina, de inalta calitate” a consumabilului unic seriei Dark Souls. Flacoanele insangerate din Bloodborne sunt toate bune si frumoase, dar nimc nu se compara cu gustul proaspat de Estus.

Am vazut multe produse tematice bune pentru Dark Souls  in ultima vreme. Recent, Barnes and Noble au prezentat o carte de design hardcover maricica pentru Dark Souls 2. Unele din bonusurile pentru pre-order pentru Dark Souls 3 includ coloane sonore si teme personalizate.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button