Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Dark Mode este acum lansat oficial pe Facebook Messenger

/
/
/
img

Facebook a confirmat Dark Mode pentru Messenger în octombrie anul trecut, iar în ultimul weekend, compania a permis unor utilizatori să deblocheze caracteristica folosind un emoji sub formă de semilună (🌙). Acum, gigantul social media a anunțat oficial sosirea acestei funcții pe aplicația de mesagerie.

Dark Mode în Messenger poate fi deblocat în prezent prin trimiterea emoji-ului cu semilună într-un chat. După aceasta, puteți să vă accesați meniul Setări pentru a o activa. Cu toate acestea, Facebook a spus că aceasta este o experiență „pe o durată limitată de timp”, astfel că este posibil să nu puteți activa acest mod peste câteva zile cu emoji-ul respectiv.

Funcția este disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS și, dacă nu se deblochează cu un emoji de tip semilună, asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune a aplicației.

Facebook a spus că Dark Mode for Messenger va fi „lansat și disponibil complet în setări în următoarele săptămâni”.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar