GamingRSS PaginaDeMedia

Dark Horse Comics va începe să dezvolte și jocuri

Una din cele mai interesante publicații de benzi desenate, Dark Horse Comics a oferit publicului titluri importante, precum Hellboy, 300, Umbrella Academy și adaptările pentru francizele Alien și Predator. Compania a decis să-și extindă catalogul de entertainment prin înfințarea Dark Horse Games, o divizie care se va concentra pe transpunerea propriilor benzi desenate în jocuri video.

Astfel, Dark Horse Games se va ocupa cu transformarea unor IP-uri mai vechi în IP-uri gaming exclusive, dar va colabora și cu diverse studiouri, în vederea licențierii IP-urilor consacrate pentru proiecte mai mari. Divizia vrea să lanseze titluri pe toate platformele disponibile, fie ele mobile, PC, console sau cloud.

DHG este înființat și condus de Johnny B. Lee, care obișnuia să lucreze în cadrul studioului Improbable. Până la urmă, de ce să nu avem parte de un joc nou cu Hellboy, chiar dacă (anti)eroul și-a făcut apariția în Injustice 2 ca parte a unui DLC?

Dark Horse Comics jocuri

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button