MORE

Daniel Radcliffe confirma rolul in serialul Grand Theft Auto

Dupa ce BBC a anuntat ca lucreaza la un serial bazat pe controversele in care a fost implicata seria celor de la Rockstar, Daniel Radcliffe confirma rolul in serialul Grand Theft Auto,  dupa ce o serie de speculatii si aparitii pe site-uri de specialitate au dat de gol implicarea sa in acest proiect.

Povestea se pare ca se invarte in jurul scandalului iscat de Jack Thompson, un fost avocat care dorea sa demonstreze ca jocurile provoaca violenta, transformand asta intr-un adevarat circ mediatic, rezultatul fiind, intr-un final, excluderea sa din barou.

Serialul are doua nume celebre momentan ca actori principali, Daniel Radcliffe ce urmeaza sa il interpreteze pe Sam Houser, co-fondatorul Rockstar Games, iar in rolul lui Jack Thompson este nimeni altul decat Bill Paxton.

Chiar daca nu are legatura cu jocul GTA, ci cu lumea din spatele realizarii acestei serii, multi gameri se uita cu scepticism la acest serial, BBC avand o latura usor… partinitoare in unele cazuri, denaturand uneori evenimentele. Pe de alta parte, serialul intitulat „Game Changer” este o drama documentar, iar daca BBC respecta faptele si nu trasforma acest show intr-o metoda noua de a demonstra ca jocurile sunt o pacoste pentru umanitate si ar trebui starpite, totul poate sa se transforme intr-un proiect de-a dreptul interesant. Totusi, trebuie tratat cu manusi pentru ca… BBC! Cine isi mai aduce aminte de aceasta minunata secventa produsa de BBC in urma cu 5 ani?

Articole asemanatoare

Back to top button