MORE

Daenerys recreata aproape perfect in Unreal Engine 4

Mana sus cine se uita la Game of Thrones! Acum mana jos daca esti in metrou sau la scoala! S-ar putea sa ai ceva probleme cu lumea din jurul tau care nu pricepe de ce esti cu mainile spanzurate in aer si cu ochii in tableta sau telefon. Dar, daca esti acasa in fata PC-ului, poti sa continui sa stai cu mana sus, asa mai faci si tu un pic de sport!

Bun, acum ca am terminat cu exercitiile pe ziua de azi, priviti frumoasa realizare artistica si senzationala pusa cap la cap cu ajutorul motorului Unreal 4. O recreere a reginei Daenerys din Game of Thrones, cu tot cu ceva expresii faciale, dragoni si lumina adecvata, rezultatul fiind o imagine aproape reala. Aproape, pentru ca inca mai are ceva de lucrat la texturile parului, cu toate astea asemanarea este cat se poate de apropiata.

Fericiti pana la anul cand apare sezonul nou? Stiti voi… atunci cand aflam daca a dat coltul sau nu Ionica Omat, ce mai fac fetele Stark si cum o sa mai perverteasca povestea cei de la HBO. Care, la drept vorbind nu este chiar atat de rea. Dar trebuie sa fim indignati si noi pentru ca nu au tinut firul narativ al cartii, caz n care avem si noi pentru ce sa ne plangem.

[80lv]

Articole asemanatoare

Back to top button