MORE

Dacia Logan nu este masina de NFS – Spune Nova Dacia

In urma cu cateva ore am publicat un articol in care anuntam lista completa a tuturor masinilor prezente la linia de start in urmatorul joc al celor de la EA, Need for Speed. Cum era de asteptat, primul comentariu a fost: „Dacia Logan”. Comentariu destul de explicativ, avand in vedere ca noi, ca niste romani mandri dorim sa controlam masinile autohtone, in cazul de fata Dacia Logan.Logan

Simpatizam cu voi, asa ca am luat legatura cu un reprezentat Nova Dacia pentru a elucida cazul! Domnul director de marketing extern, cat si intern, Cosmin Barbitu ne-a declarat in exclusivitate urmatoarele:

„Aici, la Nova Dacia, simulatoarele sunt pe primul loc cand vine vorba de jocuri, cu toate ca seria NFS nu este in topul preferintelor noastre. La Nova Dacia suntem mari fani al unui alt joc EA, SimCity, tocmai pentru ca ne lasa sa construim in voie tot ceea ce dorim. In alta ordine de idei, casele pe roti Nova Dacia nu au ce cauta in acest nou Need for Speed. ” A declarat pentru noi un reprezentat Nova Dacia SA .”

Am insistat putin pe subiect si am reusit sa aflam niste planuri de viitor ale companiei, in cadrul interviului acelasi reprezentant relatandu-ne urmatoarele:

„Sunte consitenti de faptul ca in Romania au fost foarte multe cereri de includere a prouselor Nova Dacia in joc, asa ca in acest moment suntem in tratative cu EA pentru a introduce in joc un nou model totalmente realizat din mortar, rigips si caramizi, cu doua etaje minim si un balcon tip veranda. Speram ca romanii sa se bucure de arhitectura romaneasca, avand in vedere ca dorim sa includem si o curte cu porci, gaini si o capita de fan, pentru ca un eventual jucator autohton sa se indentifice cu peisajul.” 

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Related Articles

Back to top button
Close
Close