GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dacă vreți să încercați un demo la World of Warcraft: Classic, e suficient să luați un Virtual Ticket la BlizzCon

World of Warcraft: Classic se pare că a făcut mai multe progrese decât a lăsat Blizzard să se înțeleagă, deoarece compania a anunțat recent că recreația MMO-ului, așa cum a existat pentru prima oară în 2004, va fi prezentată la BlizzCon 2018. Nu vă faceți griji, cei care cumpără un Virtual Ticket vor avea posibilitatea să-l descarce și să se joace acasă.

După cum explică directorul de joc Ion Hazzikostas în videoclipul de mai jos, demo-ul va lăsa jucătorii să acceseze un singur teritoriu „iconic” al Hoardei sau Alianței, unde pot experimenta World of Warcraft fără toate actualizările fanteziste pe care expansionurile le-au adus de-a lungul anilor. Spoiler: Fiți pregătit să omorâți o mulțime de mistreți. Nu este clar exact ce limitări va avea demoul, dar foarte probabil veți avea o limită de nivel și zonă.

Începând cu data de 2 noiembrie, după ce BlizzCon-ul se încheie, posesorii de Virtual Ticket vor putea descărca demo-ul prin intermediul clientului Battle.net și pot juca până pe 8 noiembrie, ceea ce înseamnă mult timp pentru a se bucura de joc în măreția sa nostalgică.

Virtual Tickets la BlizzCon 2018 sunt vânzare acum și au un preț piperat de 40 de euro, ceea ce nu este ieftin, dar vă va permite să vizionați niște prezentări timp de câteva zile și, pe deasupra, să obțineți niște articole cosmetice faine pentru fiecare joc Blizzard. Să nu mai vorbim de o călătorie înapoi în timp până la versiunea din 2004 a lui Azeroth.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button