GamingMORERSS PaginaDeMedia

Daca vrei sa joci Minecraft in 2021, vei fi obligat sa ai un cont Microsoft

Anuntul a fost facut pe site-ul jocului. Pana acum, cei care butonau Minecraft: Java Edition nu aveau nevoie de un cont pe Microsoft. Contul acesta era necesar doar pentru Bedrock Edition.

In 2021, ambele versiuni Minecraft se vor uni sub un singur cont, cel de Microsoft. In esenta, versiunile vor ramane neschimbate, dar nu vei mai avea parte de cross-play intre ele cu prietenii daca nu ai contul.

Mojang afirma ca migrarea de pe Minecraft: Java Edition nu va afecta datele utilizatorilor, si ca vor beneficia de two-factor authetication pe contul de Microsoft. Prin urmare, cu aceasta miscare, Java Edition va primi avantajele destinate anterior doar lui Bedrock Edition (Microsoft si console), precum control parental si posibilitatea de a bloca chat-uri si invitatii.

Minecraft

In decursul urmatoarelor luni, jucatorii vor incepe sa primeasca mail-uri cu instructiunile de migrare si vor fi notificati atunci cand vor putea sa isi creeze contul de Microsoft.

Mai important, migrarea nu va afecta nici PvP-ul, nici modurile sau alt user-generated content specific Minecraft. Compatibilitatea acestora ramane in vigoare.

Mojang prezinta si un trailer pe aceasta tema, in care se ofera raspunsuri la intrebarile cele mai comune si mai ingrijoratoare care s-ar putea pune. Toate astea intr-o maniera cam plina de entuziasm.

Pedeapsa inaintata rebelilor? Acestia nu se vor mai putea autentifica si juca Minecraft. Prin urmare, daca vrei sa fii „in rand cu lumea”, fa-ti un cont de Microsoft.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button