PC&Consoles

Dacă nu poți decide între Doom și Diablo, există acum o soluție

De ani de zile lumea se tot întreabă un lucru „Dacă în Diablo tai demoni cu toporul, iar în Doom tai demoni cu drujba, de ce nu pot combina cele două activități într-un singur joc?”. Acum există un răspuns, fiindcă Doom a fost transformat într-un mod de Diablo 2!

De ce nu de Diablo 3? Bună întrebare. Blizzard? În orice caz, un modder numit DolloM a realizat o modificare a lui Diablo 2 ce vă permite să luați rolul lui Doom Guy, în tinerețea sa pixelată. Jocul nou este o reimaginare a aventurii marțiene, redată în gloria isometrică a motorului ce ne-a bucurat atât de multe nopți, cu peripețiile din Sanctuary. Sunt incluși inamici, obiecte, nivele, și cam orice altceva v-ați putea aștepta să vedeți la o tranziție a unui clasic al genului FPS într-un clasic al genului Hack and Slash.

Mod-ul nu este deocamdată disponibil pentru publicul larg, dar creatorul său acceptă sugestii pentru îmbunătățirea sa pe viitor. Menționează că nu există posibilitatea de-a folosi atacuri corp la corp cu drujba în acest moment, dar se lucrează la implementarea sa. De asemenea, ar putea exista posibilitatea de-a seta raportul de Diablo/Doom, chiar cu o șansă ca pe viitor să snopiți îi snopiți în bătaie pe Mephisto, Baal și pe Marele D în rolul unui individ înarmat cu un arsenal vast și extrem de mulți nervi.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button