MORE

Daca Legend of Zelda ar fi un Western!

Nu cred ca si-au pus prea multi intrebarea „Cum ar fi daca Legend of Zelda ar fi un Western?!” Bine, este posibil sa fie subiectul catorva fan fiction-uri undeva pe internet, dar pana la urma discutam despre universul jocului, usor medieval si fantastic, unde armele nu exita. Astfel, daca introduci un pic de stil western, adaugi si ceva muzica specifica acestui gen de film, poti avea baza unui clip pe internet destul de interesant. Si cine sa faca un asemenea clip decat canalul de youtube beatdownboogie, care au mai „mixat” jocuri pana acum!

Avem realizate de acestia serii precum Snake and Ghost, adica Snake din Metal Gear si Ghost din Modern Warfare 2. Au mai realizat si celebra serie Mario Warfare, in care au amestecat Super Mario cu Modern Warfare si sa nu uitam Modern War Gear Solid, unde rezultatul este o avalansa de rasete.

Totusi,HANG EM HYRULE Trailer (Legend of Zelda Western), acesta fiind numele clipului, face o treaba excelenta in a capta esenta unui western clasic, The Good, The Bad and the Ugly, din care includ elemente in universul Zelda. Concluzie, va fi al naibii de distractiv. 

Articole asemanatoare

Back to top button