Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Daca joci shootere, atunci trebuie sa vezi acest clip!

/
/
/
img

In acest moment, in redactia [email protected] este un adevarat concurs intre redactori, cate dintre armele prezente in acest video putem recunoaste la prima vedere, toata lumea fiind fascinata atat de felul in care acest video este filmat, prezentarea generala a acestuia, numarul de arme prezente in clip si efectul nostalgic pe care il are asupra privitorului.

Cu baietii de la CorridorDigital ne-am mai intalnit in trecut, multe dintre clipurile acestora fiind cu adevarat creative, reusind sa combine mai multe jocuri intr-un singur video, cu un rezultat care lasa gura casca multi privitori.

Iar astea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care ii recomanda pe acesti oameni creativi si talentati.

Revenind la clip, acesta contine o serie de arme clasice din shootere pe care mult dintre noi le-am jucat, dar si ceva armament mai putin conventional pe care o sa va lasam pe voi sa il descoperiti.

Pe langa asta, trebuie spus si faptul ca totul este filmat intr-o perspectiva first persson, pentru un grad de imersiune ridicat, asa, pentru ca un gamer veteran sa poata sa se delecteze cu fiecare frame in parte.

Din pacate finalul nu este unul tocmai fericit, dar ce sa faci, mai dai un frag din cand in cand la adversar din an in paste, chiar daca esti un MLG 720 no scope.

[CorridorDigital]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar