Gaming

Daca iti place StarCraft II incearca Starcrafts MOD

CarBot Animations s-au facut cunoscuti datorita animatiei StarCrafts, creatiile acestora ajungand in scurt timp clipuri virale, in mare parte datorta faptului ca discutam de un desen animat, realizat cu atentie, care intamplator se sprijina pe o franciza destul de mare.

Noul mod de Starcraft 2 pe care CarBot Animations il propun trece totul printr-un filtru animat, inlocuind modelele si texturile cu o varianta de desen animat a acestora, varianta care vine si cu un set noi de animatii se pare, creatorii ingrijindu-se ca acest mod sa transforme complet jocul.

Mai mult, poti accesa chiar acum jocul, avand in vedere ca StarCraft 2 Arcade este inclus in demo-ul jocului, in esenta acesta fiind gratuit.

Cei interesati de joc pot sa faca o vizita StarCraft II Starter Edition, modul fiind disponibil in ambele variante. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in sectiunea Star Craft Mods si sa iti alegi regiunea: North America, EuropeAsia, sau Southeast Asia.

 Pentru un proiect finantat prin Indiegogo cu 99.070 de dolari, StarCrafts MOD este o creatie extrem de impresionanta, dar mai ales vesela. Astfel, daca te-ai saturat de o varianta realista a jocului si doresti sa te delectezi cu un Starcraft 2 cartonizat, acesta este un moment extrem de bun. Pe langa asta, trebuie sa recunoastem, seria StarCrafts este absolut geniala.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button