TECH

Daca Frozen ar fi fost regizat de John Carpenter asa arata!

Unul dintre cei mai cunoscuti regizori din ani 80′ si 90′ este John Carpenter. Filmele sale au rezonat cu milioane de oameni si si-a pus amprenta atat pe filmele de actiune si pe felul in care acestea sunt realizate, dar si pe cele Horror, sa nu uitam celebrul sau film Halloween din 1978 care a lansat seria. Bine, putem sa ma adaugam aici un They Live cu regretatul Roddy Piper, un alt film de cult. 

Dar de departe unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale este The Thing. Filmul plasat intr-un iad inghetat in care intamplator o creatura ce isi poate schimba forma, asimiland tot ceea ce atinge decimeaza incet, dar sigur, o baza de cercetare. Sa spunem ca acest film este unul de „cult” este putin, fiind parodiat si refacut, laudat si in egala masura urat de cativa oameni cu stomacul mai slab. 

Clipul de maii sus debordeaza de umor negru. Asta este clar inca de la primul cadru. Lee Hardcastle, realizatorul clipului facand chiar si o gluma cum ca acesta ar fi o scena stearsa din filmul Frozen. Defapt este o reimaginare a unei scene din filmul The Thing, iar rezultatul este destul de macabru, mai ales daca nu suporti plastelina maltratata sau figurine care se topesc.

[Lee Hardcastle]

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button