MORE

Daca folosesti Windows, acest video o sa iti schimbe ziua

Windows este unul din cele mai folosite sisteme de operare de pe planeta, Microsoft acaparand atat piata pro-sumer, cat si utilizatorii de rand. Din pacate, multi dintre noi ne-am lovit de probleme, iar sunetele aferente, fac acum parte din rutina stresanta zilnica. Ori de cate ori auzim un „Ding” sau un „Zbang” stim ca ceva a mers prost si ca fie am pierdut un proiect, ne-a murit sistemul de operare sau pur si simplu si-a luat restart rajnita.

Sunetele incluse in Windows sunt unele din cele mai cunoscute de pe planeta. Asta nu poate contesta nimeni. Dar ce faci atunci cand o intrega orchestra pune cap la cap un intreg vals, folosind sunetele OS-ului celor de la Microsoft si mai si suna al naibii de bine? Ce sa faci, stai frumos intins in canapea, tolanit in scaun, te uiti la frumoasa realizare si alauzi niste oameni creativi … ce alt ceva ai putea sa faci.

Este de departe cea mai hilara compozitie realizata cu ajutorul sunetelor din Windows, dar, speram pentru binele orchestrei ca Microsoft sa nu isi trimita avocatii peste saraci muzicieni pentru ca au incalcat legea drepturilor de autor. Am vazut lucruri mai ciudate in trecut…

[Rainer Hersch Fan Channel]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button