PC&Consoles

Daca esti pregatit sa joci Doom, ai face bine sa faci ceva spatiu

In ziua de astazi jocurile ajung sa ocupe din ce in ce mai mult spatiu. Odata cu lansarea BluRay-ului si cu posibilitatea de a stoca pe un hard mai mult de 1 TB, producatorii de jocuri au putut la randul lor sa includa texturi mai mari si sunet necomprimat. Iar noul Doom pare sa nu se dezica de la acest trend, recent fiind dezvaluit cam cat spatiu o sa iti ocupe pe disc.doom

Spatiul ocupat pe disc se pare ca a fost anuntat prin intermediul platformei Microsoft, XBOX Live Store si ocupa nici mai mult, nici mai putin de 45 de GB de spatiu de stocare. Destul de mult, dar, conform producatorului, jocul ofera destul de multe. Conform publicului nu prea, componenta multiplayer fiind destul de prost primita de catre jucatori, fiind criticata aspru. Doom open beta

In momentul redactarii acestui articol, beta-ul DOOM are in jur de 12.000 de recenzii doar pe Steam, majoritatea negative, comunitatea privind cu ochi sceptici aceast capitol al jocului. Chiar si asa, o paritate intre versiunea de XBone si cea de PC si PS4 exista, cel mai probabil jocul urmand sa ocupe tot 45 de GB atat pe console, cat si pe PC. Daca nu chiar mai mult pe PC. Dar sa incercam sa ramanem optimisti. Cine stie, poate chiar ne surprind cu ceva id Software pe 13 mai.

La urma urmei, componenta de multiplayer nici nu este facuta in totalitate de id Software, ci in colaborare cu Certain Affinity, preocupat in ultimii ani de jocuri Halo si Call of Duty.

[Store.Xbox]

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pai eu am GTA 5 si cu tot cu moduri ocupa in jur de 100 de GB,exista loc si pentru DOOM ;DDD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button