TECHRSS PaginaDeMediaSecuritate

Daca administrezi un site, Cloudflare te ajuta sa vezi cati si ce boti sunt prezenti pe el

Cloudflare sunt cunoscuti pentru serviciile oferite administratorilor web. Posesorii unui site beneficiaza cu ajutorul Cloudflare de statistici si analize utile, precum si de securitate.

Traficul pe Internet este asaltat deseori de boti, unii care ajuta la rularea script-urilor, altii care sunt daunatori. Prin urmare, Cloudflare va introduce un tool care ii va ajuta pe utilizatori sa detecteze si sa monitorizeze prezenta botilor.

Bot Analytics ofera statistici mult mai amanuntite si clasifica botii detectati in utili sau daunatori. Pentru ca cei daunatori reprezinta aproape 40% din traficul online, Bot Analytics ar putea fi o solutie buna pentru gestionarea unui website.

Prin GraphQL, Cloudflare poate obtine date si prezenta istoricul botilor popositi pe site pana si in luna anterioara fara intarzieri semnificative. Informatiile sunt incarcate si redate dinamic folosind tehnologia adaptive bitrate (ABR). Daca ai un cont Cloudflare cu Bot Management, atunci Bot Analytics iti va fi automat adaugat.

Poti activa serviciul din sectiunea Firewall de pe dashboard-ul Cloudflare. Daca te uiti pe blogul companiei, o sa poti vedea niste animatii dragute alaturi de explicatii si exemple legate de modul in care Bot Analytics functioneaza.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button