MORE

Da, zvonurile s-au adeverit: ultimul update de iOS brick-uieste iPad-urile!

Varianta 9.3.2 a sistemului de operare iOS s-a dovedit a fi una foarte nefericita pentru posesorii de iPad-uri, deoarece le-a transformat in caramizi foarte elegante.

Apple confirma ca ultimul update de iOS poate provoca aparitia unei erori care blocheaza dispozitivele de tip iPad. Modelul afectat cel mai mult de aceasta problema pare a fi iPad Pro in varianta de 9.7 inch. Modelul de 12.9 inch nu pare a fi afectat, nici cele mai vechi.

Problema se manifesta prin aparitia dupa update a unui mesaj ca dispozitivul trebuie sa se conecteze la iTunes, iar cand incearca sa faca asta afiseaza o eroare, iPad-ul fiind la acest punct neutilizabil. In unele cazuri s-a raportat ca dispozitivele nu puteai fi reparate sau restaurate la o varianta anterioare a sistemului de operare si au fost inlocuite de service-ul magazinelor Apple.

Compania a recomandat initial evitarea acestui update, iar acum l-a delistat complet, pentru a se asigura ca numarul de utilizatori afectati nu va creste. Cei care au facut update si pana in acest moment nu au intalnit probleme tot sunt incurajati sa revina la varianta de iOS 9.3.1.

Acesta este al doilea incident de acest fel din ultima vreme, iPad 2 devenind neutilizabil dupa lansarea variantei 9.3 a lui iOS.

[Mashable]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button