AutoRSS PaginaDeMedia

Cybertruck are peste un milion de rezervări, dar lansarea sa a fost amânată

Cybertruck se bucură deja de peste un milion de rezervări, însă camionul ambițios întârzie să apară. Tesla a anunțat destul de discret această decizie. Astfel, Cybertruck nu va mai face tot posibilul să fie regele șoselelor până spre final de 2021, ci va vedea lumina zilei anul viitor.

Cybertruck a avut mult de tras în acest an

Camionul electric a suferit mai multe modificări pe partea de design. Am vorbit despre micile retușuri aduse dimensiunilor, dar și introducerea unor funcții suplimentare care să-l facă și mai versatil. Chiar și așa, Elon Musk i-a avertizat pe cumpărători că producția ar putea fi încetinită din cauza construcției propriu-zise a Cybertruck.

Camionul este alcătuit din materiale speciale, precum „exoscheletul” din oțel, care necesită un proces de fabricație regândit. Asamblarea ar urma să aibă loc la Gigafactory, în Texas, aceeași întreprindere Tesla care se ocupă cu producția de Model Y. Se estimează că Model Y va intra pe bandă până spre finele acestui an, însă programul acesta nu include și asamblarea pickup-ului care a făcut furori pe Internet.

După un milion de rezervări, va urma alegera configurației

Preorder-ul în sine costă o sută de dolari, iar odată ce Cybertruck va ieși din fabrică în 2022 clienții își vor putea alege opțiunile preferate. Până acum, există trei variante ale camionului: cea Single Motor, alături de două iterații high-end, Dual Motor și Tri-Motor.

Cybertruck

Va fi interesant să vedem ce caracteristici din cele cu care Elon Musk se laudă vor fi prezente în varianta finală a camionului. Da, știm că va avea suspensie și direcție ca Warthog-ul din Halo, dar vă mai amintiți de anunțul privind posibilitatea de a-ți alimenta în still off-grid propria căsuță folosindu-te de camionul pătrățos?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button