PC&Consoles

Cyberpunk 2077 va sosi abia prin 2019

Am o veste bună pentru cei care încă mai speră să termine The Witcher 3 înainte să lanseze CD Projekt un joc nou, chiar veți avea o șansă.

Conform celor mai recente vești care plutesc prin industrie, Cyberpunk 2077 va fi disponibil abia prin anul 2019. Desigur, dacă vă așteptați ca jocul să apară anul acesta sau în 2018, va trebui să vă puneți pofta în cui pentru o vreme, fiindcă CD Projekt încă se mai extinde pentru a putea produce acest joc așa cum trebuie. Data limită la care se aștepta studioul să lanseze acest joc foarte mare era pe undeva prin anul 2021, așa că 2019 chiar nu sună a fi atât de rău.

Studioul și-a propus să facă din Cyberpunk 2077 un joc și mai mare ca The Witcher 3, dacă așa ceva vi se pare măcar posibil. Guvernul Poloniei chiar a contribuit financiar la dezvoltarea jocului, ceea ce va permite studioului CD Projekt să se extindă și mai mult și poate să facă un joc la care nu vor apărea în mod spontan probleme grave de animații, după cum s-a mai văzut la case mai mari.

Pentru cei care tot nu știu despre ce este vorba în Cyberpunk 2077, ei bine… nimeni nu știe. Jocul este o adaptare a universului RPG-ului pen and paper cu același nume. Un viitor în care omenirea este scufundată în neonul mega-orașelor, iar oamenii recurg adesea la modificări cibernetice inspirate de Neuromancer. Care va fi povestea efectivă a jocului încă nu se știe, dar va implica la Psycho Squad, o forță de ordine creată pentru a lupta împotriva oamenilor a căror modificări cibernetice i-au făcut să o ia complet razna. Ah, da, și Ciri probabil are să apară pe acolo pe undeva.

[Segment Next]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button