PC&Consoles

Cyberpunk 2077 va include elemente online pentru a-i asigura longevitatea

Încă nu știm prea multe despre Cyberpunk 2077, următorul joc de la CD Projekt, totuși am aflat anul trecut că poate avea un sistem de multiplayer integrat. Mai nou, Adam Kiciński directorul general al companiei, a sugerat că va include elemente online pentru a-și asigura succesul pe termen lung.

În conversație cu site-ul de investiții polonez Strefa Inwestorow (prin intermediul TechRaptor), Kiciński explorează domeniile în care Cyberpunk își propune să îmbunătățească succesul The Witcher 3, în ciuda faptului că nu a oferit prea multe detalii.

Vrem să experimentăm noi domenii care nu au fost încă explorate în The Witcher. Nu pot spune prea multe despre Cyberpunk, deși ambițiile noastre sunt foarte ridicate, deoarece acesta este stilul nostru de lucru. Vrem să mergem și mai departe și, mai ales, din moment ce purtăm o discuție de afaceri, suntem interesați ca Cyberpunk să devină și mai semnificativ din punct de vedere comercial.

În această privință, Kiciński este întrebat despre posibilitatea de a juca multiplayer în Cyberpunk 2077. El răspunde:

Online este necesar sau foarte recomandat dacă dorești să obții un succes pe termen lung. La un moment dat, am menționat că va exista un anumit element online legat de Cyberpunk.

Puteți să interpretați aceste declarații cum considerați voi mai bine de cuviință. Dacă doriți să știți mai multe, aruncați o privire pe tot interviul, în varianta subtitrată în engleză.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button