GamingPC&ConsolesTech&IT

Cyberpunk 2077 va funcționa din start pe noile console

Și va veni cu upgrade-uri

Să lansezi un potențial blockbuster cu vreo două săptămâni înainte de apariția unei noi generații de console nu este tocmai o noutate. Dar spre deosebire de ce s-ar fi întâmplat cu generațiile anterioare, cele de față au un avantaj în această privință. Unul care a fost clarificat de CD Projekt zilele trecute.

Studioul a dezvăluit că din ziua lansării a consolei Playstation 5 veți putea juca Cyberpunk 2077 pe noua consolă, iar oricine cumpără o variantă de Xbox One a jocului va putea să îl acceseze și pe Xbox Series X. Nu doar asta, dar Cyberpunk 2077 nu va rămâne așa cum este mereu.

Studioul lucrează la o variantă îmbunătățită a sa, ce va beneficia din plin de hardware-ul generației noi de console. Această versiune nu va veni contra cost, din moment ce este în esență un update menit doar pentru noile console.

Nu este clar când va fi gata sau ce fel de îmbunătățiri ar putea primi Cyberpunk 2077 după lansare. Este posibil să aibă parte de texturi superioare, poate să meargă în 4K (aproximativ), poate să aibă o infrastructură refăcută a fișierelor pentru a se folosi așa cum trebuie de SSD-urile consolelor.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button