Gaming

Cyberpunk 2077 va fi un RPG imens de single player, multiplayer-ul încă nu-i exclus

Cyberpunk 2077 este la fel de așteptat pe cât este de învăluit în mister; jocul este în lucru de mai bine de șase ani, existând puține informații despre ce va fi de fapt. Acum, dezvoltatorul CD Projekt Red scapă un mic indiciu cu privire la ce se pot aștepta jucătorii.

La o conferință fiscală organizată de CD Projekt RED, președintele companiei, Adam Kiciński, a spus că jucătorii se pot aștepta la un joc puternic, single-player, similar lui The Witcher 3. El a spus că jocul nu va avea microtransacții sau alte plăți ascunse. În timp ce el a fost ezitant în a oferi informații, Kiciński a spus: „Luăm totul și orice în considerație„, și când a fost forțat să răspundă dacă acest lucru înseamnă și multiplayer, el nu a spus „da”, dar nici nu a exclus ideea.

De asemenea, el a mai adăugat:

Primul lucru pe care îl vom discuta este cantitatea imensă de joc de rol ghidat de narațiune pentru un singur jucător, fără niciun fel de micro-tranzacții, fără niciun fel de lucruri ascunse, la fel ca în cazul lui The Witcher 3.

Kiciński a fost, de asemenea, întrebat despre posibilitatea ca Cyberpunk 2077 să fie anunțat la E3 2018. Știm că CD Projekt RED va participa, dar nu se știe dacă compania va face anunțuri despre noi produse. Kiciński a declarat că nu este în măsură să vorbească despre anunțuri și compania va lansa informații despre planurile sale pentru E3 chiar înainte de începerea expoziției.

Cyberpunk 2077 va fi foarte avansat din punct de vedere tehnologic, conform lui Kiciński, lăsând deschisă posibilitatea ca jocul să apară și pe alte sisteme în afară de actualele PS4 și Xbox One. El a sugerat, de asemenea, că exclude lansarea de jocuri pentru Nintendo Switch pentru jocurile mai mari ale CD Projekt RED.

Din punct de vedere tehnologic, Cyberpunk este foarte avansat. Tehnologia noastră este gata să se conecteze cu generațiile viitoare. Jocul este dezvoltat în așa fel încât să poată utiliza echipamente viitoare, foarte puternice, dar nu pot să vă spun astăzi mai mult de atât, deoarece nu a fost anunțată nicio generație viitoare de console.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button