GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cyberpunk 2077 va fi prezentat la E3 în acest an

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai anticipate jocuri ale momentului, iar distribuitorul CD Projekt Red ne-a oferit acum ceva mai multe noutăți pentru a ne satisface foamea de informații. Compania a confirmat că RPG-ul său futurist va fi la E3 în acest an.

CD Projekt Red nu a elaborat prea mult pe această temă. Este posibil să aflăm o dată de lansare, care până acum nu a fost anunțată, sau un alt videoclip de gameplay asemănător cu cel lansat anul trecut după Gamescom – îl puteți viziona la sfârșitul acestui articol.

Cyberpunk a fost dezvăluit la E3 2018 după o așteptare de șase ani în urma unui anunț inițial din 2012. Este bazat pe jocul de masă Cyberpunk 2020 al lui Mike Pondsmith, cu excepția faptului că se petrece într-un „viitor întunecat” din 2077, în care tehnologiile avansate au devenit atât „mântuirea cât și blestemul omenirii„. Jocul promite o poveste neliniară concepută pentru jucătorii „maturi” și se desfășoară în metropola Night City. Potrivit CD Projekt Red, acesta va avea unele elemente de tip sandbox și o formă de multiplayer.

Studioul a luat măsuri pentru a sublinia faptul că Cyberpunk 2077 este un „RPG adevărat” și cu siguranță nu este un shooter multiplayer. Nu există o dată confirmată de lansare, dar jocul va fi lansat pentru Xbox One, PS4 și PC.

E3 2019, ca de obicei, va avea loc în Los Angeles, California în această vară. Spectacolul se desfășoară în perioada 12-14 iunie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button