PC&Consoles

Cyberpunk 2077 va fi mai ambitios ca The Witcher 3

The Witcher 3 a fost un joc masiv, cu un numar extrem de personaje si suficiente activitati secundare cat sa petreci in el mai mult timp decat ai la dispozitie. Sper ca v-a placut si ca nu ati consumat toate zilele de vacanta pe urmatorul deceniu, pentru ca  Cyberpunk 2077, urmatorul joc al studioului CD Projekt RED, il va intrece.

Marcin Iwinski, CEO al companiei, a declarat ca succesul lui The Witcher 3, care in acest moment a depasit 10 milioane de exemplare, a permis studioului sa faca Cyberpunk 2077 un joc mult mai ambitios in fiecare mod cu putinta.

Jocul, care te trimite intr-un viitor … cyberpunk…, promite sa fie mai bun si mai revolutionar, iar in acelasi timp va fi chiar mai mare ca The Witcher 3. Studioul urmareste sa emuleze filozofia pe care o au cei de la Rockstar. Mai precis, nu fac un joc nou pentru a indeplini un barem financiar anual. Sigur, faptul ca fiecare GTA se vinde in mai multe exemplare ca fiecare alt joc din acel an la un loc este un bonus grozav, dar intentia pare mereu a fi cea de a face un joc excelent.

Pana cand apare Cyberpunk 2077 probabil vom avea parte de cel putin inca un joc de la Rockstar si anuntul lui GTA 6, dar cand va fi lansat, pare ca va fi un joc foarte interesant. Cine stie, poate pana atunci apuca toata lumea sa termine The Witcher 3 si sa inceapa DLC-urile.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button