PC&Consoles

Cyberpunk 2077 va avea vehicule zburătoare

The Witcher 3 a fost un joc celebru pentru două lucruri: era mare, era distractiv, luptele erau cam slabe și avea un cal nebun. Știu, nu au fost doar două lucruri, dar asta nu era ideea. Șansele ca Roach să mai apară în vreun joc, făcând flotări, sunt minime, dar este bine de știut că ideea de-a integra mijloace de transport în titlurile CD Projekt nu va dispărea.

Studioul a dezvăluit, în mod incidental, faptul că Cyberpunk 2077 va avea vehicule. Acestea vor fi de mai multe tipuri, atât terestre cât și zburătoare, dar nu vor fi acolo doar pentru decor. CD Projekt angajează oameni care să lucreze la dezvoltarea unui sistem de vehicule, cu modelare fizică și abilitatea de a fi controlate de către jucător. CD Projekt a spus deja că va fi un joc foarte mare, așa că să ai o mașină zburătoare la îndemână probabil nu ar fi o idee rea. Cine știe, poate de data asta ne vor lăsa să GTA-im pietonii, Roach doar enervând oamenii pe care îi calcă în picioare.

Și vehiculele nu sunt folosite doar ca mijloc de transport, conform acelorași cerințe de angajare, studioul vrea ca vehiculele să aibă și un sistem de lupte, ceea ce înseamnă că Cyberpunk 2077 va fi foarte interesant. Sigur, poate mașinile nu vor începe în mod spontan să meargă în două picioare ca Roach, dar tot este ceva interesant.

Jocul nu va fi lansat prea curând, CD Projekt avându-l programat pentru lansare prin apropierea lui 2020.

[Gamespot]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button