GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cyberpunk 2077 va avea expansion-uri în stilul lui The Witcher 3

Cyberpunk 2077 se va lansa în cele din urmă în aprilie 2020, și se pare că lansarea va fi doar începutul pentru CD Projekt RED. Coordonatorul jocului, Alvin Liu, a declarat pentru Prima Games că se așteaptă ca jocul să primească expansion-uri după lansare, cum a fost cazul și pentru The Witcher 3: Wild Hunt.

Acesta a declarat:

Vrem să ne asigurăm că totul este complet, dar dorim și să construim lumi deschise. Știu când jucasem The Witcher 3 și am terminat totul, iar la final tot vroiam să știam ce s-a întâmplat cu toată lumea. Cred că vom avea ocazii de genul asta și pentru Cyberpunk 2077.

În Cyberpunk 2077 jucătorii vor întâlni personaje, iar acestea vor fi din ce în ce mai conturate pe parcursul jocului. Finalul jocului principal va fi plin de satisfacții, a spus Liu, deși ar putea să mai fie încă loc pentru povestiri suplimentare, cum a fost în cazul lui The Witcher 3.

Așa că nu vreau să dau spoilere acum, în afară că povestea va avea un arc narativ foarte satisfăcător, da? Veți vedea personaje și le veți vedea cum se dezvoltă. Veți vedea că aceștia trec prin conflicte și rezolvă aceste conflicte. Va fi un sfârșit extrem de plin de satisfacții. Nu păstrăm din conținut, nu păstrăm din poveste pentru mai târziu ca să încercăm, cum ar fi, să vi-l vindem pe bucăți, sau ceva de genul ăsta. Veți primi tot jocul, la întreaga sa valoare.

The Witcher 3: Wild Hunt a oferit o grămadă de DLC gratuit înainte de a lansa două mari expansion-uri contra cost, Hearts of Stone și Blood and Wine.

CD Projekt RED nu a anunțat oficial niciun fel de expansion sau conținut post-lansare pentru Cyberpunk 2077, ceea ce are sens deoarece studioul se concentrează pe pregătirea jocului de bază pentru lansare.

Cyberpunk 2077 se va lansa pe PlayStation 4, Xbox One și PC pe 16 aprilie 2020. Actorul Keanu Reeves din The Matrix joacă un rol major în joc, deși, din păcate, nu va cânta. Între timp, cel mai recent joc al studioului CD Projekt RED, The Witcher 3, va fi lansat pe Nintendo Switch.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button