GamingPC&ConsolesTech&IT

Cyberpunk 2077 va avea DLC pe măsura lui The Witcher 3

Dar va avea un cal vorbitor?

Acum că știm sigur că Cyberpunk 2077 va fi lansat la timp, în septembrie (în cazul în care nu se întâmplă ceva neprevăzut), lumea a început deja să se întrebe ce fel de DLC va avea. Iar răspunsul a venit destul de prompt de la CD Projekt.

Cyberpunk 2077 va avea DLC pe măsura lui The Witcher 3, expresia exactă folosită de Adam Kicinsky (președinte al companiei) fiind „nu va avea mai puțin DLC decât a avut The Witcher 3”. Așa că sunt șanse să aibă chiar mai mult conținut suplimentar ca ultima aventură a lui Geralt. Și vom afla exact ce DLC va avea înainte de lansarea lui Cyberpunk 2077 din 17 septembrie.

Având în vedere ce fel de aventuri ne-a pregătit CD Projekt în Blood and Wine și Hearts of Stone, cu siguranță vom avea parte poate de lucruri foarte interesante, poate chiar mai interesante ca unele părți ale jocului de bază. Poate la un moment mașina ta va începe să vorbească cu tine, ceva ce sună ceva mai probabil decât că te vei bate cu o încarnare a ciber-diavolului sau că te vei confrunta cu niște ciber-vampiri.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button