GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cyberpunk 2077 v1.05 – Ce noutati aduce actualizarea?

Cyberpunk 2077 a primit un nou update pentru PlayStation 4, Xbox One si in curand, pentru PC. Actualizarea la versiunea 1.05 are scopul de a repara unele bug-uri si probleme ale jocului, in special pe partea de misiuni si performanta.

Dar sa vedem mai pe larg ce schimbari aduce noua actualizare in Cyberpunk 2077:

  • Repara diverse bug-uri si probleme pe care jucatorii le intampinau in misiuni. Un exemplu este elicopterul din Love like Fire care nu poate sa aterizeze. Per total, experienta ar trebui sa fie mai buna cand vine vorba de quest-uri.
  • AI-ul inamicilor a fost imbunatatit, acestia fiind mai buni in lupte.
  • Au fost reparate si o parte dintre problemele vizuale pe care jucatorii le-au tot intalnit prin meniuri. In plus, au fost reparate si problemele cu HDR.
  • Performanta pe console a fost imbunatatita, experienta fiind mai stabila.

Cyberpunk 2077 nu a avut insa probleme doar pe console, astfel jucatorii de pe PC au dat de situatii si mai ciudate; in special cei cu hardware AMD. Haideti sa aruncam o privire si la schimbarile aduse pe PC de noul update:

  • Utilizarea nucleelor a fost reparata pe procesoarele AMD, astfel imbunatatind simtitor performanta.
  • A fost reparata o problema cu input-ul brut, dupa ce multi utilizatori s-au plans de controlul din mouse.
  • Reflexiile Ray-Traced nu ar trebui sa mai fie atat de puternice comparativ cu mediul inconjurator.
  • Steam Overlay nu mai cauzeaza crash-uri ale jocului.
  • Fisierul memory_pool_budgets.csv a fost inalturat intrucat era ramas din perioada de dezvoltare a jocului si contrar informatiilor de pe internet, nu avea niciun impact cand vine vorba de performanta, iar cresterea numarului de cadre pe secunda era datorata restartarii jocului.

Daca vreti sa vedeti o lista completa de schimbari pe care noua actualizare v1.05 le introduce in Cyberpunk 2077, aceasta este disponibila pe site-ul producatorului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button