GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cyberpunk 2077 revine pe PlayStation Store, însă este însoțit de un avertisment

După o absență destul de lungă, Cyberpunk 2077 revine pe PlayStation Store, însă jocul vine însoțit de un avertisment care încurajează utilizatorii de PlayStation 4 non-Pro să nu-l achiziționeze din cauza implementării încă proaste pentru această consolă.

Vestea a venit prin intermediul paginii de Twitter a celor de la PlayStation, iar Sony a spus că munca la versiunea de console a jocului va continua în decursul acestui an. În plus, recomandă ca jucătorii să experimenteze Cyberpunk 2077 doar pe PlayStation 4 Pro și PlayStation 5. Asta se potrivește și cu roadmap-ul publicat de CD Projekt care menționează că versiunea next-gen a jocului va fi disponibilă până la finalul anului.

Cyberpunk 2077 Roadmap

Dezvoltarea lui Cyberpunk 2077 continuă

Săptămâna trecută a venit și un patch pentru Cyberpunk 2077 care rezolvă o parte dintre problemele jocului. Printre acestea se numără o mulțime de crash fix-uri în animații, interfața grafică, fizica jocului și gameplay. În plus, conține și optimizări ale consumului de memorie RAM și modul în care jocul administrează capacitatea disponibilă pe anumite console. Și tot în spectrul consolelor, lista de schimbări include și anumite optimizari pentru procesoare.

Revenirea jocului pe PlayStation Store era iminentă, numai că mă așteptam ca perioada de absență să fie ceva mai scurtă. Însă după o lansare dezastruoasă care a făcut Cyberpunk 2077 aproape de nejucat pe PlayStation 4, cei de la Sony au așteptat să se calmeze apele înainte de readucerea aceluiași joc defect pe consolele sale.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button