GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cyberpunk 2077 revine pe PlayStation Store, însă este însoțit de un avertisment

După o absență destul de lungă, Cyberpunk 2077 revine pe PlayStation Store, însă jocul vine însoțit de un avertisment care încurajează utilizatorii de PlayStation 4 non-Pro să nu-l achiziționeze din cauza implementării încă proaste pentru această consolă.

Vestea a venit prin intermediul paginii de Twitter a celor de la PlayStation, iar Sony a spus că munca la versiunea de console a jocului va continua în decursul acestui an. În plus, recomandă ca jucătorii să experimenteze Cyberpunk 2077 doar pe PlayStation 4 Pro și PlayStation 5. Asta se potrivește și cu roadmap-ul publicat de CD Projekt care menționează că versiunea next-gen a jocului va fi disponibilă până la finalul anului.

Cyberpunk 2077 Roadmap

Dezvoltarea lui Cyberpunk 2077 continuă

Săptămâna trecută a venit și un patch pentru Cyberpunk 2077 care rezolvă o parte dintre problemele jocului. Printre acestea se numără o mulțime de crash fix-uri în animații, interfața grafică, fizica jocului și gameplay. În plus, conține și optimizări ale consumului de memorie RAM și modul în care jocul administrează capacitatea disponibilă pe anumite console. Și tot în spectrul consolelor, lista de schimbări include și anumite optimizari pentru procesoare.

Revenirea jocului pe PlayStation Store era iminentă, numai că mă așteptam ca perioada de absență să fie ceva mai scurtă. Însă după o lansare dezastruoasă care a făcut Cyberpunk 2077 aproape de nejucat pe PlayStation 4, cei de la Sony au așteptat să se calmeze apele înainte de readucerea aceluiași joc defect pe consolele sale.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button