MORE

Cyberpunk 2077 promite sa fie mult mai mare comparativ cu Witcher 3

CD Projekt Red sunt niste maestri cand vine vorba de promis si livrat lumi organice, aproape reale, ultima lor reusita, Witcher 3 fiind aplaudata si de noi aici la Zon@. Dar, ultimul proiect al studioului, Cyberpunk 2077 pare sa doreasca sa ne gadile pixelii exact acolo unde ne place mai mult… la cat de mare este lumea!

CD Projekt Red a facut un anunt extrem de important despre mult anticipatul Cyberpunk 2077, acestia laudandu-se ca lumea jocului va fi cea mai mare pe care au dezvoltat-o pana in acest moment. Conform studioului, care in 2012 au fost reticenti in a raspunde la intrebarea cat de mare este jocul, acum acestia sunt mult mai increzatori, afirmand chiar ca o sa fie mult mai mare comparativ cu ceea ce-si imagineaza gamerii.

Jose Teixeira, CD Projekt Red visual effects artist, intr-un interviu acordat MCV UK a declarat urmatoarele despre noul titlu al studioului:

” Cyberpunk 2077 este mult mai mare comparativ cu orice alt proiect CD Projekt Red din trecut. Suntem chiar intr-un teritoriu necunoscut acum prin prisma complexitatii si problemelor pe care le-am intalnit. Ciclul de dezvoltare pentru Witcher 3 ne-a ajutat foarte mult, Cyberpunk dovedindu-se mult mai mare si mai complex decat ne-am imaginat noi initial.”

Daca jocul se anunta atat de mare, iar pana in acest moment nu sunt destule informatii despre poveste, putem sa stam linistiti pentru moment cel putin, CD Projekt Red avand un dar de a realiza povesti destul de interesante care nu se bazeaza pe un spectru moral clar.

[MCV:UK]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button