GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Când va reveni Cyberpunk 2077 pe PlayStation Store și care este viitorul jocului?

Cyberpunk 2077 este exemplul perfect care ne arată ce se întâmplă atunci când un joc este înconjurat de un hype mult prea mare. După ce a avut parte de un debut slab și a fost criticat de toată lumea, iată cum la jumătate de an după lansare nimănui nu pare să îi mai pese de ceea ce putea fi cel mai tare joc lansat vreodată. Și poate că nici n-ați observat, dar jocul nu a mai revenit pe PlayStation Store.

Într-o conversație cu investitorii CD Projekt Red, CEO-ul Adam Kiciński a recunoscut că nu are idee când sau dacă Sony îi va mai permite să publice Cyberpunk 2077 pe magazinul său virtual. Singura legătură pe care o mai are PlayStation Store cu jocul, este pagina pentru refund, ceea ce nu ajută șansele studioului polonez să-și mai relanseze vreodată jocul pe magazinul japonezilor.

Suntem încă în discuții, iar fiecare patch face jocul mai bun și progresul se vede cu ochiul liber, dar după cum am spus deja, decizia le aparține doar celor de la Sony. Încă așteptăm informații despre momentul în care vom putea aduce Cyberpunk 2077 înapoi în magazinul virtual.

Cum arată viitorul lui Cyberpunk 2077?

În ciuda tuturor celor întâmplate, jocul celor de la CD Projekt Red s-a bucurat de un succes mare; cel puțin din perspectiva financiară. Iar asta în condițiile in care Cyberpunk 2077 nu a stat prea mult pe PlayStation Store. Faptul că jocul a fost șters mi se pare o prostie din partea celor de la Sony, mai ales când pe același magazin virtual există atrocități precum Life of Black Tiger.

Viitorul lui Cyberpunk 2077 sună foarte optimist, mai ales după ce dezvoltatorii au promis că vor rezolva problemele care au supărat atât de mulți cumpărători. Undeva spre finalul anului ar trebui să primim și variante enhanced pentru PlayStation 5 și Xbox Series X, cât și conținut gratuit și un DLC care va debloca și zonele inaccesibile din hartă. Tot ce putem face momentan este să așteptăm, iar faptul că jocul a fost uitat momentan, îi face bine.

Cyberpunk 2077 Roadmap

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button