GamingMobileȘtiri IT

Cyberpunk 2077 pierde din conținut și opțiuni

Nu va fi tocmai ce văzusem în 2018

Cyberpunk 2077 va fi lansat spre sfârșitul acestui an, dar nu va fi tocmai jocul pe care l-am tot văzut în ultimii ani în demonstrații. Mai exact, două elemente ce au fost promise și chiar văzute în joc nu vor fi disponibile în varianta sa finală.

Primul dintre ele este abilitatea de a alerga pe ziduri. Ceva ce a putut fi văzut printre primele demonstrații ale jocului, oferind multă speranță celor care se visează a fi un cyber-ninja că vor avea un viitor strălucit în această carieră.  Motivul dat este că asta cerea designul, dar avem promisiunea că tot au rămas numeroase opțiuni flexibile de mișcare.

Al doilea lucru pe care nu îl vom mai vedea în joc este opțiunea de a personaliza sau modifica mașini. Vor exista variante gata „tunate” ale celor standard, dar nu vei avea posibilitatea de a te uita sub capotă pentru a schimba motorul sau de a-ți picta cyber-mașina. Nu a fost dat un motiv pentru această schimbare, dar probabil este legat de faptul că vor să lanseze Cyberpunk 2077 înainte de 2077.

Totuși, veți putea personaliza cam fiecare alt lucru din joc. Nu știu să vă spun dacă aceste lucruri vor fi adăugate înapoi în joc pe parcurs, ca DLC, ca update-uri gratuite sau ca mod-uri.

[PC Gamer, IGN]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button