GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cyberpunk 2077 nu va mai fi amânat

Cel puțin nu deocamdată

Trăim de parcă cineva ar fi aruncat un zar la o masă, iar rezultatul acelui zar a generat cumva o linie temporală întunecată. Poate nu cea mai întunecată, adică încă nu a apăsat cineva pe butonul roșu, dar tot nu e super grozav acum. Există totuși o rază de speranță prin acest cer întunecat, de culoarea unui televizor dat pe un can… bine, referința asta nu mai are sens, pentru că televizoarele contemporane nu mai fac purici când nu este emisie.

Ce vreau să spun este că CD Projekt anunță că nu prevede ca Cyberpunk 2077 să mai întârzie. Conform președintelui companiei, Adam Kicinski, progresul pe care îl face acum echipa „confirmă că vor putea continua operațiunile fără perturbații însemnate”.

Studioul lucrează deja de trei săptămâni în condiții de izolare, și se pare că s-a adaptat la noul stil. Cyberpunk 2077 a fost amânat deja o dată, inițial fiind plănuit pentru săptămâna viitoare. Dar fiind un joc masiv, necesită mai multă muncă pentru ca rezultatul final să semene mai mult cu The Witcher 3, nu cu The Witcher 1 sau 2.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button