GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTech&IT

Cyberpunk 2077 în acțiune!

Seara trecută am văzut ceva neașteptat și foarte frumos. CD Projekt a publicat pe Twitch un live-stream în cadrul căruia a prezentat publicului larg demonstrația de la E3 a lui Cyberpunk 2077.

Demonstrația este acum disponibilă și pe Youtube, așa că puteți admira și voi această mostră masivă de gameplay. CD Projekt a prezentat nu mai puțin de 48 de minute din joc, oferind o privire de ansamblu amplă din experiența pe care o va oferi jocul.

Studioul a ținut să amintească de faptul că ceea ce vedeți încă nu reprezintă varianta finală a jocului. Încă mai este mult de muncă, așa că până când va fi disponibil câteva lucruri s-ar putea schimba. Dar măcar aveți cât de cât o idee despre cum va arăta jocul, cum sunt structurate misiunile, cum funcționează navigarea prin oraș, care sunt opțiunile pe care le are jucătorul la dispoziție și în general cum arată mai mult ca un Deus Ex cu mobilitate sporită, decât ca GTA, cum tot spunea lumea la ultimul trailer. Puteți vedea spre final și cum arată Night City pe timp de noapte. De asemenea, se pare că jocul va suporta Nvidia Ray Tracing și Hairworks.

Menționez că această demonstrație nu este tocmai intenționată pentru minori, fiind un joc dedicat unui public matur. Cyberpunk 2077 încă nu are o dată de lansare, dar probabil va sosi cel târziu prin 2020.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Jocul pare promitator,dar sa vedem forma finala al jocului.Ma intreb daca este openworld sau trebuie sa faci doar misiuni in joc fara sa te plimbi unde vrei.
    Asa cum este jocul pot sa zic ca este foarte bun,nu pot sa zic ca isi merita banii inca acest joc,trebuie sa vedem forma finala,dar nu cred ca o sa dea cu bata in balta la acest joc sa il strice foarte rau,au mai fost jocuri care au promis multe chestii si nu au facut asta No Man’s Sky este un exemplu ,a promis multe si abia acum au respectat cateva din ce au promis(din cate tin minte doar un lucru sau scapat ca au bagat third person la acest joc,ca daca nu era acest nou mod de joc lumea facea inca urat ).
    Chiar sper sa nu faca la fel cu acest joc ,stiu ca jocul este de mult in lucrari si au zis ca o sa fie incredibil,dar cel putin acum ne.a aratat si noua un mic trailer concret cum este jocul si cum ar trebuii sa fie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button