GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cyberpunk 2077 – Iata cum ruleaza jocul pe PS4 si PS5; nu mai am rabdare!

Noul gameplay trailer m-a facut sa salivez

Mai este atat de putin pana cand Cyberpunk 2077 se lanseaza. Si nu pot sa nu recunosc, sunt in limba dupa el! CD Projekt RED lansase un gameplay trailer acum vreo saptamana, menit sa ne atate si mai mult curiozitatea si organele vizuale si auditive…hehe…

Acum, ne trezim cu inca un showcase, menit sa ne arate cum ruleaza jocul pe PS4 si PS5. Dupa cum se vede, Cyberpunk 2077 are backwards compatibility si va primi upgrade gratuit la next-gen, candva, anul viitor. Noul trailer il surprinde pe eroul nostru/eroina noastra, incercand sa-si repare Trabantul pentru a pleca intr-o misiune axata pe contrabanda.

Pentru trailer-ul asta, a fost ales path-ul Nomad, adica un fel de aborigeni care fac cosplay de Mad Max. Glumesc…Ca si Nomad, iti incepi viata in afara metropolei Night City. Un redneck mai de la periferie, ca sa zic asa. V isi repara „motopârța” si porneste in aventura alaturi de Jackie, amicul sau furat parca de pe platourile din La Casa De Papel.

Pana acum, ca si estetica, Cyberpunk 2077 este o bijuterie de care m-am indragostit iremediabil. Fiind pasionat/obsedat de curentul acesta desprins din literatura SF, in cele 7 minute ale trailer-ului, m-am concentrat foarte mult asupra elementelor vizuale si auditive. Totul pare dus la superlativ, iar mimica si voice acting-ul personajelor sunt de top. Se poate observa ceea mie mi se pare un context socio-cultural foarte bine documentat si prezentat. Vorbeam candva de acel „high tech, low life”, si de vibe-urile foarte neon.

In materie de soundtrack, Cyberpunk 2077 ofera o selectie dementiala. Si teasing-urile astea nu fac decat sa prevesteasca sonoritatile diverse si foarte „on-point” din joc (sper eu). Pentru mine, cel putin, coloana sonora joaca un rol vital in conturarea firului narativ si al esteticii.

Pe partea de gameplay, producatorii au tinut mortis sa mentioneze lucrul constant la joc, desi acesta a ajuns oficial in „gold”. Prin urmare, au fost rezolvate mici bug-uri si alte probleme, urmand ca restul clipului sa iti prezinte o parte din „look-ul” lui Cyberpunk 2077 pe PS4 si PS5. Au fost adaugate noi optiuni de customizare a personajului, inclusiv unghiile, dintii si…Uhm…prezenta sau absenta membrului…Totul de dragul unui feeling cat mai immersive…cred.

Nu stiu de voi, dar eu am echipamentul de fanboy pregatit. De fapt, dorm cu el sub perna: caciula, hanorac, bluza, nadragi si ciorapi cu Cyberpunk 2077. Sa ne vedem cu bine pe 10 decembrie si sa ne rugam ca a meritat asteptarea!

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button