MORE

Cyberpunk 2077 este in productie deplina

The Witcher 3 inca mai are un expansion pe drum, unul de proportii, la care CD Projekt RED lucreaza de zor, dar o mare parte din echipa se ocupa deja de un alt proiect, de Cyberpunk 2077.

Michal Nowakowski, vice-presedinte al companiei, a declarat ca desi o bucata considerabila din echipa de productie inca mai incearca sa termine Blood and Wine, un numar mult mai mare de oameni lucreaza acum la Cyberpunk 2077.

Pe vremea cand a fost anuntat, cu ani si ani in urma printr-un trailer superb, jocul se afla in cele mai primitive stagii ale dezvoltarii. S-a trecut la munca grea abia dupa terminarea productiei principale pentru The Witcher 3. Ca urmare, tot nu ar trebui sa va asteptati la anuntul unei date de lansare prea curand.

Nowakowski a mai mentionat ca, dupa Cyberpunk 2077, studioul ar putea reveni la lumea lui The Witcher, insa fara Geralt. Povestea lui s-a incheiat, batranul lup alb isi vede de alte treburi, lasand loc liber pentru alte povesti si alte personaje.

Din pacate, exista si o veste proasta. Fanii de Gwent nu ar trebui sa astepte o varianta de sine statatoare, pentru ca nu va fi una. CD Projekt RED nu va lansa un joc de Gwent separat.

[GamesRadar]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close