GamingPC&ConsolesTech&IT

Cyberpunk 2077 este deja jucabil cap-coadă

CD Projekt RED a lucrat la Cyberpunk 2077 în ultimii șase ani. Deși dezvoltatorul a declarat că mai e mult de lucru la RPG-ul de acțiune, jocul este deja jucabil de la început până la sfârșit.

Într-un interviu acordat lui Engadget, producătorul lui Cyberpunk 2077, Richard Borzymowski, a declarat că jocul încă nu are toate funcțiile sale implementate, iar corecțiile pentru bug-urile care au fost descoperite în joc nu au fost încă implementate. Cu toate acestea, tot jocul este jucabil și puteți vedea cum se desfășoară toată povestea, despre care Borzymowski spune că este importantă pentru finalizarea dezvoltării jocului.

Trecerea prin joc îți oferă răspunsurile la toate îndoielile tale. Se simte foarte bine.

CD Project RED a ținut pentru el toate detaliile despre joc, dar ceea ce am văzut până acum ne-a impresionat. Cyberpunk 2077 nu are încă o fereastră de lansare, dar știm că jocul va sosi pe Xbox One, PS4 și PC.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button