GamingCommunityRSS PaginaDeMedia

Cyberpunk 2077 este amanat din nou, spre dezamagirea unui fan infocat

Una din stirile care se raspandesc pe Internet cu viteza luminii. Aseara, CD Projekt RED au postat pe retelele de socializare ca lansarea lui Cyberpunk 2077 si-a schimbat data din 19 noiembrie in 10 decembrie. Decizia nu a fost primita foarte bine de comunitate, multi exprimandu-si intr-o maniera mai mult sau mai putin „colorata” nemultumirea.

Obiectul dezamagirii s-a pogorat si asupra unui fan „die hard”, care a luat legatura pe Twitter cu dezvoltatorii in vederea confirmarii datei anterioare de lansare (19 noiembrie). Motivul a fost unul simplu: dezamagitul si-a luat concediu in perioada lansarii tocmai pentru a putea butona linistit Cyberpunk 2077.

Toate bune si frumoase, dar dezvoltatorii au dat cu oistea-n gard. CD Projekt, amintindu-si de promisiunea incalcata, au postat si ei un tweet destul de sugestiv.

Oricat de cumplita ar parea vestea, angajatorul s-a distrat pe cinste si, intelegand situatia si pasiunea pentru gaming, nu l-a tras de urechi pe bietul salariat.

O chestie foarte draguta, nu pot sa mint. E placut sa vezi atata dedicare si intelegere in comunitatea jocurilor video. Probabil ca si seful, la randul sau, are o pasiune pentru jocuri sau are in familie vreun gamer incurabil.

Daca nu ne mai lovim de alta amanare, Cyberpunk 2077 va sosi pe 10 decembrie pe PC, PS4, Stadia si Xbox One. De asemenea, se va pregati si versiunea pentru consolele next-gen.

Dupa destule amanari, oare vom apuca sa vedem Cyberpunk 2077 pana la finele anului?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button