GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cyberpunk 2077 are un nou trailer

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai îndelung așteptate jocuri de la Half-Life 3 și până acum. Creația celor de la CD Projekt Red ne-a fost arătat până acum doar cu pipeta, iar această tendință continuă la E3.

Ce e drept, acum avem parte de secvențe in-game foarte plăcute, ce conturează o lume pe cât de cyberpunk se poate. Ce este cu adevărat uluitor este că au reușit să dea jocului acel iz caracteristic al genului chiar și în secvențe ce se petrec pe timp de ziuă, fără nevoia de-a recurge la înecarea totului în neon. Trailer-ul are doar 100 de secunde, dar este plin de lucruri care să vă ajute să vă formați o idee generală despre lume, despre stil, personaje și locație.

Trailer-ul nu arată gameplay efectiv, în sensul că nu vezi ceea ce vei juca, ci o serie de secvențe realizate în motorul jocului ce ar putea sau nu să fie autentice. Cert este că avem acum o idee destul de bună despre ce fel de stil va avea Cyberpunk 2077. Acest trailer sugerează prezența a foarte multe misiuni de asasinare într-un oraș ce arată a fi destul de viu, și amintește pe alocuri de jocurile din seria GTA. Ce e drept, dacă ai băga mașini în The Witcher 3, probabil ar arăta ca GTA. Însă nu orice fel de mașini, mașini Cyberpunk, care arată ca visul oricărui copil care a încercat să deseneze vreodată o mașină care mai presus de toate arată foarte tare.

Poate că vom mai vedea ceva secvențe cu Cyberpunk 2077 la E3 în următoarele zile. Ceva gameplay cu tot cu interfața jocului ar fi ideal, dar pur și simplu mai mult din joc n-ar strica niciodată.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button