GamingPC&ConsolesTech&IT

Cyberpunk 2077 are o dată de lansare și o surpriză

În cadrul conferinței de presă organizată de către Microsoft la E3, am avut parte de un anunț foarte plăcut. La aproape 8 ani de când Cyberpunk 2077 a fost anunțat, vom avea parte în sfârșit de lansarea sa.

Marea creație a celor de la CD Projekt RED va fi disponibilă pe piață în ziua de 16 aprilie 2020. Știu, mai avem de așteptat un an întreg până ce vom avea ocazia să ne aventurăm prin Night City, dar până atunci avem parte și de un trailer nou.

Probabil observați chiar și din thumbnail că Cyberpunk 2077 va fi vizitat de un nume destul de celebru de la Hollywood. Nimeni altul decât Neo în sine, Johnny Mnemonic, Keanu Reaves va avea un rol în joc, acesta chiar fiind prezent pe scenă, la Microsoft, unde a dezvăluit data de lansare a jocului.

Știu că, în mod, normal când apare câte o vedetă într-un joc tinde să fie o chestie forțată de publisher pentru a putea atrage mai multă atenție asupra unui proiect. Dar, în acest caz, CD Projekt este publisher-ul, iar Keanu chiar se potrivește cu tematica jocului.

Cyberpunk 2077 va avea parte și de o ediție de colecție, ce include o statuetă, un breloc cu o mașinuță, plus o varietate de alte lucruri.

[CD Projekt]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button