GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Cyberpunk 1997 este pe drum

Nu e tocmai un joc de sine stătător, dar există

Anul acesta vom primi în sfârșit Cyberpunk 2077, acel joc la care lucrează CD Projekt de aproape un deceniu. Dinainte să știm măcar că un Witcher 3 este pe drum așa de curând după The Witcher 2. Dar știți ce ar fi la fel de fain să primim? Un Cyberpunk 1997 demake.

Bine, nu, nu ar fi, dar cineva lucrează la unul. Un individ ce își spune Barely Regal, ce se ocupă cu realizarea unor variante în miniatură al unor jocuri populare, a dezvăluit că lucrează la un demake al lui Cyberpunk 2077, numit Cyberpunk 1997.

De ce se numește astfel? Pentru că arată ca un joc de Playstation 1, după cum puteți vedea în prezentarea de mai jos. Și nu arată ca orice joc de Playstation 1, ci ca GTA 1, pentru cea mai mare parte.

Acest Cyberpunk 1997 nu este tocmai un joc de sine stătător, ci este realizat în unealta/jocul/chestia numită Dreams a celor de la Media Molecule. O aplicație ce vă permite să construiți în esență propriile voastre jocuri, pentru Playstation 4, așa că probabil nu va fi disponibil și pentru PC, decât dacă Dreams va fi lansat pe PC.

Cyberpunk 1997 în sine încă nu a fost lansat, dar va fi disponibil la un moment din viitor. Poate înainte de Cyberpunk 2077.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button