Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

CyanogenMod a murit, Lineage OS îi ia locul

/
/
/
img

Chiar de Crăciun a venit vestea că Cyanogen și-a închis de tot porțile și că încetează orice fel de efort pentru dezvoltarea lui CyanogenMod sau pentru sprijinirea sa.

Proiectul este astfel închis, în mod oficial, dar spiritul său continuă. Comunitatea de dezvoltatori care s-a format în jurul său anunță inițierea proiectului LineageOS. Acesta va fi un sistem de operare complet Open Source pentru telefoane mobile, derivat tot din Android. Proiectul încă nu are parte de vreun build, așa că nu vă apucați să descărcați primul lucru pe care îl vedeți pe internet.

Momentan, LineageOS caută sprijin din partea celor care pot să ajute la punerea la punct a unei infrastructuri pentru distribuția proiectului. De preferat, se caută oameni cu acces la centre de date.

LineageOS ar trebui să ia o formă destul de similară în concept cu CyanogenMod, un sistem de operare gratuit, menit ca o alternativă pentru Android. Una care să nu vină cu la fel de multe aplicații iritante preinstalate și care să ofere libertate ceva mai mare de customizare.

[LineageOS]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

9 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar