Telefoane

Cyanogen își închide sediul din Seattle

Situația devine din ce în ce mai rea pentru Cyanogen. Cele mai recente vești de la companie nu sunt tocmai plăcute, creatorii sistemului de operare cu același nume rămânând acum fără unul din sedii.

Mai exact, Cyanogen a trebuit să își închidă sediul din Seattle, rămânând doar cu cel din Palo Alto, California. Nici acest sediu nu scăpat neafectat, un număr mare de angajați fiind concediați. Aceste schimbări vin după înlocuirea fostului CEO, Kirk McMaster, cu Lior Tal și vin însoțite de înlăturarea de la comisia de administrare a lui Steve Kondic, co-fondator al Cyanogen și unul din creatorii lui CyanogenMod.

Astfel, speranțele ca CyanogenOS să mai revină vreodată par a fi destul de distante. Acesta era un sistem de operare comercial, folosit de producătorii de telefoane mobile în locul variantei Google a Android. O alternativă mai puțin balonată ca cea care o știm de pe majoritatea telefoanelor.

Din fericire, compania și-a exprimat deja intenția de-a lăsa comunitatea să dezvolte mai departe CyanogenMod, sistemul de operare gratuit, care poate fi modificat de oricine, după bunul plac.

[Android Community]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close