MORE

Cyanogen inlocuieste Gmail-ul cu o aplicatie proprie!

Cyanogen, compania care a creat propria versiune personalizata a Androidului (CyanogenMod), are planuri mari – unul dintre acestea este de a oferi alternative viabile pentru aplicatiile de Android.

Primul pas facut in acest sens a fost de a crea o aplicatie de email, in colaborare cu o firma specializata in acest sens denumita Boxer. Aceasta aplicatie de e-mail se va numi Cyanogen Email powered by Boxer, va inlocui Gmail-ul si va fi inclusa in urmatorul update – Cyanogen OS 12. Integrarea aplicatiei de e-mail include toate functionalitatile premium, si vorbim aici despre suport pentru Exchange, conturi multiple, raspunsuri rapide. Vei putea totodata sa-ti personalizezi interfata, schimband, de exemplu, culoarea LED-ului pentru notificarile de email, pentru fiecare cont in parte, sau selectand o optiune pentru a citi mesajele mai usor.

Update-ul va fi disponibil in urmatoarele saptamani. Cyanogen a avut mereu o pozitie transparenta in ceea ce priveste serviciile Google, afirmand intotdeauna ca acestea… nu ating un nivel ridicat de satisfactie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button