Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Cyanogen inlocuieste Gmail-ul cu o aplicatie proprie!

/
/
/
/
image
img

Cyanogen, compania care a creat propria versiune personalizata a Androidului (CyanogenMod), are planuri mari – unul dintre acestea este de a oferi alternative viabile pentru aplicatiile de Android.

Primul pas facut in acest sens a fost de a crea o aplicatie de email, in colaborare cu o firma specializata in acest sens denumita Boxer. Aceasta aplicatie de e-mail se va numi Cyanogen Email powered by Boxer, va inlocui Gmail-ul si va fi inclusa in urmatorul update – Cyanogen OS 12. Integrarea aplicatiei de e-mail include toate functionalitatile premium, si vorbim aici despre suport pentru Exchange, conturi multiple, raspunsuri rapide. Vei putea totodata sa-ti personalizezi interfata, schimband, de exemplu, culoarea LED-ului pentru notificarile de email, pentru fiecare cont in parte, sau selectand o optiune pentru a citi mesajele mai usor.

Update-ul va fi disponibil in urmatoarele saptamani. Cyanogen a avut mereu o pozitie transparenta in ceea ce priveste serviciile Google, afirmand intotdeauna ca acestea… nu ating un nivel ridicat de satisfactie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar