TECH

CW tocmai a facut publica o imagine cu noul costum de Superman al lui Tyler Hoechlin

Serialul Supergirl nu prea a avut impactul pe care CBS l-a dorit, cu toate ca potential exista destul, personajul in sine fiind suprinzator de flexibil si usor de exploatat in contextul unui serial TV, mai ales ca discutam despre un personaj din benzile desenate destul de cunoscut, dar nu indeajuns. Lucru care s-ar putea, sau nu, sa distruga serialul, in functie de directia narativa pe care o apuca in acest cel de-al doilea sezon.

Daca CBS a zis pas, CW au preluat fraiele, astfel introducand intr-un final in ecuatie si pe noul Superman din universul televizat CW, Tyler Hoechlin, al carui costum arata senzational am putea spune.

Fanii au fost extrem de incantati de supravietuirea show-ului, totusi, absenta lui Sups din serial, cu toate ca au fost introduse personaje precum Martian Man Hunter, era una dintre cele mai mari probleme ale acestuia. Nu si daca CW are un cuvant de spus, fostul varcolac din Teen Wolf acum fiind noul Kal’El, varul lui SuperGirl.

Cu vânătoarea pentru găsirea unui actor capabil să asume pelerina fiind demarată, au găsit eventual un candidat în pielea star-ului Tyler Hoechlin, remarcat în „Teen Wolf”. Acum că premiera sezonului doi din „Supergirl” e la doar două luni distanță, rețeaua a lansat prima imagine cu Hoechlin în rolul omului de oțel.

Superman

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button